Schagen wordt ‘Lichtjesstad’

SCHAGEN – Schagen Marktstad heeft zich de komende feestmaand omgedoopt tot Schagen Lichtjesstad. 

Inwoners van de stad worden opgeroepen om hun huis fraai te versieren. Voor de mooist verlichte huizen liggen fraaie prijzen klaar. 

Iedereen kan meedoen door zijn huis, pand of straat op te geven via www.schagenmarktstad.nl. Hier kan ook direct een foto geupload worden. 

Alle deelnemende panden worden op de website gezet en verwerkt in een wandelroute. Inwoners van Schagen kunnen dan lekker aan de wandel langs alle mooie versierde huizen.

Uit de inzendingen kiest het bestuur van Schagen Marktstad drie winnaars. De hoofdprijs is een LG 55 inch TV ter waarde van € 699,-. 

De tweede prijs is een Sony Extra Bass Music Center ter waarde van € 189,-. Andere prijzen zijn een Emerio 6 persoons Pizzarette ter waarde van € 119,-, een dinerbon van € 150,- voor een restaurant naar keuze in centrum Schagen en een aantal sets wandelverlichting van Sportshop Bouwes.

Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Mail naar redactie@noordkopcentraal.nl.Reageer op dit artikel
1 reply
  1. Dirk
    Dirk says:

    En nu maar hopen dat het stroomnet die extra belasting aankan en groen links niet op de barricade gaat bij zoveel energieverspilling nog af te zien van het feit dat we het risico lopen dat Greta Thunberg hier komt demonstreren.

    Beantwoorden

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef hier jouw reactie: