Schagen United moet aan de bak

REGIO – Het grootste gedeelte van de regionale amateurvoetballers komt dit weekend – voor het eerst na het winterreces – weer in actie. En tal van mooie affiches komen voorbij. De vooruitblik.

In 4A zaterdag zal Wieringermeer alles uit de kast moeten halen om de positie op de ranglijst te verbeteren.

VIOS leidt de dans om de titel in 2A op zondag. De rood-zwarten spelen uit tegen het wat tegenvallende HSV. ZAP en FC Den Helder treffen elkaar aan het Ceresplein in Breezand en Kleine Sluis – in degradatienood – krijgt bezoek van Bloemendaal. JVC speelt op eigen veld tegen Spirit’30.

In 3A wacht Geel Zwart een belangrijke ontmoeting in en tegen Hauwert. En Schagen United moet vol aan de bak wil het nog aanspraak kunnen blijven maken op het kampioenschap. VVS’46 komt naar Groenoord. Flevo ontvangt RKEDO en DWOW krijgt bezoek van Dynamo.

In 4A Winkel tegen Vesdo en Sint Boys hoopt thuis te kunnen verrassen tegen koploper Texel’94.

VZV krijgt in 5A visite van De Koog. Callantsoog speelt in Den Oever tegen Wiron en de topper is Apollo’68 tegen Nieuwe Niedorp, dat de ranglijst aanvoert. In Kolhorn het treffen tussen Kaagvogels en Petten.

Op de website en beeldkrant van Noordkop Centraal zijn op wedstrijddagen rond 18.00 uur korte karakteristieken te vinden van de gespeelde wedstrijden.

Avatar foto
Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: