Schagen on Ice in de startblokken

SCHAGEN – De organisatie van Schagen on Ice staat te popelen. Na 3 jaar  afwezigheid staan dit jaar alle seinen op groen om in december weer een ijsbaan neer te zetten op de Markt. 

In 2020 en 2021 ging het evenement niet door vanwege corona. Vorig jaar was een vol stroomnet de boosdoener. “Dankzij hulp is ook dat laatste probleem opgelost”, meldt Arjo Rozing namens Schagen on Ice.

Om voor de komende editie voldoende vrijwilligers te werven, wordt op maandag 2 oktober vanaf 20.00 uur een vrijwilligersavond gehouden bij Wonders in Schagen.

“Het gaat vooral om vrijwilligers die tijdens het evenement een of meerdere dagdelen willen helpen met bijvoorbeeld toezicht of de uitgifte van schaatsen”, vertelt Rozing.

Tijdens de vrijwilligersavond kunnen belangstellenden zich laten informeren over het vrijwilligerswerk bij Schagen on Ice.

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: