Schagen investeert in sociale ontmoeting Petten

PETTEN – De gemeente Schagen organiseert op donderdag 4 november een bijeenkomst voor alle inwoners uit Petten om mee te praten over de sociale ontmoeting in Petten.

Het college van Schagen wil maximaal € 300.000,-  investeren in de sociale ontmoeting in Petten. 

Onderdeel daarvan is een effectief en gezond gebruik, beheer en exploitatie van de Multifunctionele Ruimte en het voormalige VVV-gebouw waarin het DOP is gehuisvest.

Tussen de beheerders van de verschillende locaties is al langere tijd onenigheid over een mogelijke verbouwing van het DOP. 

De avond wordt geleid door gemeentesecretaris Alexander Meijer en directielid Peter Jager van de gemeente Schagen. Verder zijn vertegenwoordigers van SV Petten, het DOP en de dorpsraad uitgenodigd.

Geïnteresseerden kunnen donderdag 4 november om 18.00 uur naar de Multifunctionele Ruimte aan de Sportweg 5 in Petten komen. Vooraf aanmelden is niet meer nodig.

Zie ook: Gedoe om DOP in Petten

Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: