Samenwerken aan Hippolytushoef Oost

HIPPOLYTUSHOEF – De gemeente Hollands Kroon werkt onder de noemer ‘De wijk vooruit!’ samen aan een fijne en veilige woon- en leefomgeving. De aanpak start in de wijk Hippolytushoef Oost. 

De afgelopen tijd ontvangt de gemeente regelmatig meldingen over afvaldumpingen in de wijk. Ook is er in de wijk niet zoveel groen en zijn er regelmatig uitdagingen met parkeren. 

Een goede aanleiding om met de wijkgerichte aanpak te starten in deze wijk. Hierbij staat het welzijn van onze inwoners centraal en gaat de gemeente graag met de inwoners in gesprek. 

Bewoners die wensen, ideeën of verhalen hebben over Hippolytushoef Oost kunnen een mail sturen naar marabosman@hollandskroon.nl of bellen naar 088 – 321 5376.

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):