Rustige jongen (13) zoekt steungezin

BREEZAND – Buurtgezinnen zoekt voor een rustige jongen van 13 jaar een gezellig steungezin, op fietsafstand van Breezand, waar hij na schooltijd welkom is.

Hij is enig kind en zijn vrienden ziet hij vooral in Julianadorp, waar hij op het Junior College zit. Het lijkt hem leuk, maar ook erg spannend, om naar een steungezin te gaan. Hij verheugt zich erop om wat gezelligheid te ervaren en mee te draaien in een fijn gezin.
Deze rustige, slimme jongen houdt van computers, knuffelen met zijn drie katten, is heel creatief en heeft sinds kort het schaakbord ontdekt. Daarnaast speelt hij graag basketbal.

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel