REUNIE BARSINGERHORN

De Vereniging Dorpsbelang Barsingerhorn wil binnenkort een reünie organiseren voor alle oud-inwoners en huidige inwoners van het Niedorper dorp. De reünie wordt gehouden op zaterdag 23 september in café de Fortuin. Er worden die dag oude foto’s, films en dia’s vertoond.

In ‘t Raedthuys, het vroegere gemeentehuisje, ligt fotomateriaal, schilderijen van Barsingerhorn en nostalgische verzamelingen op de prachtige “kijkzolder”. In het Hervormd Centrum zijn oude foto’s te bekijken die door diverse dorpsgenoten beschikbaar zijn gesteld. In basisschool De Schakel worden oude films en dia’s vertoond. Achter ‘t Raedthuys wordt een grote (7 meter lange) sjoelbak opgesteld.

De reünie duurt tot 17.00 uur. Van 19.00 tot 24.00 uur, verandert Barsingerhorn in een “rommeldorp”, waar uitsluitend inwoners van het dorp van alles te koop aanbieden. Het dorp wordt dan één grote vlooienmarkt met verlichte tuinen en muziek. Schagen FM zal die dag rechtstreeks vanuit het dorp uitzenden. Wie meer wil weten van kijken op internet: www.barsingerhorn.com

Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: