Restaurant Veer gaat per direct dicht

ANNA PAULOWNA – Voor inwoners uit Anna Paulowna en omstreken kwam het Facebook bericht van restaurant Veer in Anna Paulowna over een directe sluiting als een complete verrassing. 

Donderdagmiddag kwam de post van het restaurant met een korte uitleg online. “Helaas moeten we met pijn in ons hart het restaurant per direct sluiten. Door diverse omstandigheden kunnen we niet meer de juiste service bieden die wij zo graag willen”, werd gemeld. 

Het restaurant, gevestigd bij de ingang van Park Hoenderdaell, was drie weken geleden nog op zoek naar een fulltime chef-kok. Of het mislukken van deze zoektocht de druppel was om de handdoek in de ring te gooien, is nog onduidelijk. 

Op Facebook regent het meelevende reacties. Mensen die nog een tegoedbon hebben kunnen deze inleveren bij de kassa van het dierenpark.

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: