Racebaan in Kolhorn door werkzaamheden N248

KOLHORN – De werkzaamheden die worden uitgevoerd om de kruising N248/Waardpolderhoofdweg in Kolhorn verkeersveiliger te maken, leiden tot gevaarlijke verkeersituaties in het dorp. 

De kruising is tot uiterlijk 20 oktober afgesloten, daardoor rijdt veel verkeer nu door Kolhorn. Bestuurders die door het dorp rijden, weten het gaspedaal te vinden en dat levert gevaarlijk situaties op. Een gebruiker van X gaf met een tweet al aan hoe de situatie op dit moment is: “The Grand Prix has been transferred to Kolhorn and Westfriesdijk. Speeding vehicles all day.”

De omleidingsroute voor de werkzaamheden begint bij Schagen, maar daar lijken de weggebruikers geen gebruik van te maken. Op donderdagmorgen rond 6.30 uur was er wederom een incident, ditmaal op de Molenkolk in Kolhorn. Uiteindelijk werd er een ambulance opgeroepen. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend.

(Foto: aangeleverd)

 

 

 

 

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
5 antwoorden
 1. Aad
  Aad zegt:

  Ik woon aan de n248, zo snel die weer open gaat veranderd dat weer in een racebaan.. wegen hoeven niet perse veiliger, mensen moeten veiliger!

 2. Jac
  Jac zegt:

  Het is hier elke dag een racebaan, daar maakt niemand zich druk om, omdat er maar een paar huizen staan.

 3. Mat
  Mat zegt:

  Misschien moeten ze het ook even ietsje eerder aangeven en een betere alternatieve route bieden.

 4. Judith
  Judith zegt:

  De locatie van de foto is echt onzin. Daar rijden alleen bewoners. Je moet over de wf dijk omrijden.

Reacties zijn gesloten.