Rabobank blijft founding partner Uitdagingen

HOLLANDS KROON – De Rabobank blijft de komende drie jaar founding partner van alle zes de Uitdagingen in Noord-Holland, waaronder de Hollands Kroonse Uitdaging.

Wij hebben er geen seconde over hoeven nadenken om dit geweldige initiatief te blijven ondersteunen aldus Harry Nieuwenhuizen en Ariënne Kooter, beiden directeur coöperatieve Rabobank.

De managers van de Uitdagingen zijn enorm enthousiast en dankbaar want samen bereik je meer. Edwin Wittink, manager Hollands Kroonse Uitdaging geeft aan dat veel bedrijven weten dat hun succes mede afhankelijk is van de bijdragen die zij leveren aan de samenleving. Ook Jolijn van Dijk, manager van de Schager Uitdaging is blij met de verlenging.

Hoe groot of klein deze bijdrage ook is, het geeft betekenis aan hun werk en draagt bij aan de aantrekkingskracht op potentiële klanten en medewerkers.

Rabobank 23-01-23

(Foto: Ed van de Pol)

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):