Raad Schagen over verkeersplan

SCHAGEN – Het verkeersplan Schagen is één van de onderwerpen die dinsdag 7 februari worden besproken tijdens de raadsvergadering in Schagen. 

Het debat zal vooral gaan over de rijrichting in de Thorbeckestraat in Schagen. De VVD kwam een jaar geleden met een amendement om de rijrichting om te draaien om zo de ondernemers in de Molenstraat en de Nieuwe Laagzijde beter bereikbaar te maken. 

Het college komt nu met een voorstel om de rijrichting in de Thorbeckestraat niet aan te passen en daarmee het amendement niet uit te voeren. 

De raad neemt ook een besluit over meerdere andere onderwerpen, waaronder de renovatie van het hockeyveld van hockeyclub Magnus. Dit zijn hamerstukken waarover niet meer wordt gedebatteerd. 

De raadsvergadering start om 19.30 uur en wordt gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis aan de Laan in Schagen. Vanaf 19.00 uur is de vergadering, inclusief voorbeschouwing, te volgen via Noordkop Centraal Radio.

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: