Puck de Nijs wil meer woningen in Warmenhuizen

WARMENHUIZEN – Raadslid en lijsttrekker van het CDA, Puck de Nijs, wil van het college weten of zij voor Warmenhuizen een volgende bouwlocatie voor woningen op het oog heeft. 

Lopende projecten zijn over een paar jaar gerealiseerd en volgens het CDA heeft het dorp zeer lang op nieuwe woningen moeten wachten. Er is nog steeds grote vraag naar woningen zoals naar voren is gekomen uit een woononderzoek.

Het CDA wil weten waar nieuwbouw mogelijk is in Warmenhuizen en hoeveel woningen gebouwd kunnen worden.

Het kost meerdere jaren om een woningbouwproject van de grond te krijgen. De Nijs ziet graag dat er nieuwe plannen blijven komen om het woningtekort in Warmenhuizen tegen te gaan.

Eugeen Hoekstra is vrijwilliger op de redactie van Noordkop Centraal, met de specialisaties politiek en zorg. Eugeen schrijft ook geregeld columns en ondervraagt politici in het TV programma De Bank.Reageer op dit artikel
2 antwoorden
  1. Jur Perton
    Jur Perton zegt:

    Voorontwerp b.p Warmenhuizen Noord lag in 2013 al klaar. Portefeuillehouder Beemsterboer/ college wilde daar geen uitvoering aan geven ondanks ook de daarvoor aangegeven uotbreidingsrichting in de structuurvisie Harenkarspel

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: