Protestvlaggen wapperen weer

HIPPOLYTUSHOEF – De aanhouder wint is het devies. De omgekeerde Nederlandse vlaggen op de rotonde op de N99 bij Hippolytushoef hangen weer in de lichtmasten.

Al sinds de boerenprotesten over de stikstofregels hangen er op de rotonde tussen Hippolytushoef en Westerland vlaggen aan de lichtmasten.

Vrijdag zijn de vlaggen weggehaald. Waarschijnlijk omdat enkele vlaggen nog slechts aan één koortje vast zaten. Dit kan voor het verkeer problemen opleveren als ze helemaal losraken.

Het heeft nog geen dag geduurd of er hangen alweer nieuwe vlaggen in de lichtmasten. Ook deze hangen weer ondersteboven.

(Foto: Regio Noordkop)

Avatar foto
De bron van bovenstaand bericht is Regio Noordkop, de publieke lokale omroep voor de gemeenten Den Helder en Hollands Kroon. Regio Noordkop is mediapartner van Noordkop Centraal.Reageer op dit artikel
7 antwoorden
 1. Snuiter
  Snuiter zegt:

  Tata en Schiphol zijn ook grote stikstof producenten, de boeren zijn de sigaar maar de industrie niet, daar hoor ik de groene club niet over, en de geitenwollen sokkenclub stookt nu massaal de allesbrander weer aan! Milieu? Degene die het hardste schreeuwen hebben de meeste boter op hun hoofd!

  Beantwoorden
 2. Adriaan Rodenburg
  Adriaan Rodenburg zegt:

  Als je jezelf met die omgekeerde Nederlandse vlag buiten onze samenleving plaatst, maak dan ook geen gebruik van politie, brandweer, ambulance en EU-subsidies.

  Beantwoorden
 3. Ben
  Ben zegt:

  Ja hoor natuurlijk, hang die vlaggen maar weer op. Het milieu en onze toekomst is helemaal niet belangrijk. Ik word echt moe van de boeren, steek de kop maar in het zand want er zijn geen problemen. Tjsongejonge, ongelofelijk. We hebben deze aarde te leen van de toekomstige generaties, het wordt tijd dat we deze ook zo gaan gebruiken.

  Beantwoorden
 4. Anne Marieke
  Anne Marieke zegt:

  Stoer hoor. Denk gewoon eens in oplossingen in plaats van de kop dom in het zand te steken. Een gezond klimaat is echt belangrijker dan een productiestal voor de export.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: