Prima jaarvergadering BIZ

SCHAGEN – De BIZ (Bedrijfs Investerings Zone) Schagen heeft donderdag een prima jaarvergadering gehad. Dat meldt Esther Cremer, voorzitter van de BIZ. 

Vooraf lieten tegenstanders van de BIZ van zich horen. Piet Rens van Rens Electronics vindt dat er te veel geld wordt uitgegeven aan onnodige zaken en dat de uitgaven niet voldoende worden verantwoord. Zo was er kritiek op de hoge kosten van de feestverlichting in het centrum, terwijl in een deel van de Molenstraat deze verlichting tot nu toe niet werd opgehangen.

De BIZ gaf tijdens de vergadering tekst en uitleg over de cijfers. Ook werd gemeld dat het bestaande contract voor de feestverlichting afloopt. Komend jaar wordt gekeken of in een groter deel van het centrum feestverlichting kan worden opgehangen.

Tijdens de vergadering, die door 45 ondernemers werd bijgewoond, vertelde wethouder Hans Heddes over de plannen om de Markt en de Gedempte Gracht in Schagen te vernieuwen. Ook werd door de aanwezige ondernemers de jaarrekening goedgekeurd.
Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):