Prachtige ‘Liedjes van Toen en Nu’

SCHAGEN – Lizzy Dekker en Denis Velic kwamen  maandagmiddag met hun voorstelling ‘Liedjes van Toen en Nu’ naar Theater & Filmhuis Scagon De Luxe in Schagen. 

Beiden hebben hun sporen verdiend in de musicalwereld en niet alleen in de muziek hebben zij elkaar gevonden maar ook in de liefde. Hun stemmen passen prachtig bij elkaar en de mooie liedjes die zij hadden uitgezocht, hebben een eigen sausje gekregen. Het programma werd door beiden aan elkaar gepraat en er was ook ruimte voor solonummers.

Denis begeleidde hen de ene keer op gitaar en de andere keer van achter het keyboard.  Hun doel is het oprichten van de Stichting Wolfpack Entertainment waarin zij de muziek naar mensen willen brengen voor wie het niet vanzelfsprekend is om op locatie te komen, zoals ouderen en gehandicapten.

Het was een prachtige middag waarvan jammer genoeg te weinig mensen van hebben genoten.

(Foto’s: Kitty Mertz)

 

 

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):