Ponys en uilen verenigen zich voor goed doel

HIPPOLYTUSHOEF – Kinderen kunnen woensdag 4 mei pony komen rijden bij de Wironruiters in Hippolytushoef. De opbrengst van deze dag naar de ALSToppers. 

Er is extra veel te doen. Zo is Brigitte Furnemont van ATJ Owls aanwezig  met uilen, die op de hand gezet kunnen worden. In de kantine is er van alles te doen voor de kinderen.

Richard Wigbout zet zich samen met een heel team in (ALStoppers.nu) om zoveel mogelijk donaties te genereren voor het ALS fonds. Donderdag 9 juni zullen zij als hoogtepunt van deze inzamelactie samen de Mont Ventoux beklimmen.

Aanleiding voor dit initiatief: “Jolanda Schoonhoven kreeg in maart 2021 de diagnose PSMA. Ze besloot om samen met haar man mee te lopen tijdens Tour du ALS 2021. De ervaring die ze toen had, zorgde ervoor dat ze zich ook hebben ingeschreven voor Tour du ALS 2022. Samen zetten ze hun onmacht om in daadkracht: een voorbeeld voor velen!”

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: