Politie pakt door in Schagen

SCHAGEN – De politie voerde donderdagmiddag op het parkeerterrein bij Schagen United in Schagen weer een grote verkeerscontrole uit. 

Door meerdere motoragenten werden auto’s, busjes, scooters en vrachtwagens naar het parkeerterrein gestuurd. Daar werd gecontroleerd op lading, de technische staat van voertuigen en of bestuurders bevoegd waren. Hoeveel bekeuringen er zijn uitgedeeld is nog onbekend.

Vorige maand werd er op het parkeerterrein ook al een grote verkeerscontrole gehouden. Toen werden er ruim 50 boetes uitgedeeld.

Zie ook: Opnieuw grote controle in Schagen (video)

(Foto: Intervisual Studio/Heavenly Hoorn)

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
19 antwoorden
 1. Harry
  Harry zegt:

  Haha, dat boze volk hieronder.
  De stuurmannen (allemaal mannetjes natuurlijk) die wel even vertellen hoe het wel moet.

  Om even later te lopen schuimbekken dat er te hard gereden wordt, drugsoverlast is en belastingfraudeurs moeten worden aangepakt.

  Hypocrieter krijg je het niet.
  Lekker van de zijlijn roeptoeteren vingerwijzen. Hoe comfortabel.

  • Jan Willem
   Jan Willem zegt:

   Euh Harry , …jij bent ook zo’n mannetje..
   Ook jij weet het ( net als Henkie ) altijd beter. Jij MOET ook altijd jouw mening ( altijd over een ander ) ventileren. Ook altijd negatief.
   Neemt iedereen de maat die om wat voor reden dan ook hier reageert.

   Je zal ook wel vol ongeloof en afschuw naar de verkiezingen gekeken hebben.
   Wie zijn dan toch de asocialen die op de PVV gestemd hebben ?

   Wat een mega domper voor je dat er in dit land zo ontzettend veel aso tokkies met nare onderbuikgevoelens wonen.

   Maar blijf vooral reageren om ook jouw frustraties met ons te delen., het begint uiterst amusant te worden.

   • Harry
    Harry zegt:

    Maak je geen zorgen JW. Ik blijf zo nu en dan lekker reageren.

    Er is toch wel groot verschil. Ik zet me wel in voor de gemeenschap en probeer wel er iets van te maken. In plaats van met je luie reet achter je toetsenbord alles lopen afkraken. En die lui spreek ik daarop aan.
    En als je een beetje moeite had gedaan had je ook gezien dat ik hier regelmatig positief reageer. Ben het zelfs een paar keer met mijn mattie Jac eens geweest. Waar is Jac eigenlijk trouwens? Of is Jac nu W?

    Verder ook weer interessant om te zien dat ik automatisch ‘in het andere kamp’ zou zitten en dat ik de winst van de PVV dan moeilijk zou vinden. Lekker comfortabel zo’n simpel denkveld. Binair. Voor of tegen.

    Maar nu we het er toch over hebben, ik heb geen moeite met de winst van de PVV. Ben al jaren een rechtse stemmer. Ben wel zeer benieuwd wat er gaat gebeuren want heb weinig vertrouwen in Geert. Als je 20 jaar tegen alles en iedereen aan hebt lopen schoppen zonder maar ook 1 oplossing aan te dragen (he, bijzonder, dat gebeurt op dit forum ook de hele tijd) kan je dan verwachten dat mensen met je samen willen werken om iets van de grond te krijgen?

    En een land vol asotokkies geloof ik niet. 75% van het land heeft niet op Geert gestemd. Wel veel asotokkies op deze website. Dat dan weer wel.

 2. Kees
  Kees zegt:

  Het is goed dat hier ook aandacht voor is , maar inderdaad is dit laag fruit plukken.
  Er zijn belangrijkere taken uit te voeren. De criminaliteit daalt volgens de overheid maar ik hoor en lees niets anders dan de ene steek schietpartij na de andere, drugs gerelateerde activiteiten, explosies en berovingen , en mishandelingen.
  Hoe kan er nou minder criminaliteit zijn terwijl de bevolking in rap tempo toeneemt en er ook open grenzen zijn waardoor elke Oost-Europeese crimineel natuurlijk ook naar Nederland komt. De pakkans is hier nihil en de straffen stellen niks voor. Dat is dus onmogelijk. Mensen doen geen aangifte meer omdat de nog niet wegbezuinigde agenten het werk niet meer aankunnen of verkeerd ingezet worden.

  Allemaal grove leugens om de bevolking stil te houden. Ow wat zijn we goed bezig, ondertussen veranderd Nederland in een narcostaat ( Mexico aan de Maas )

  De minister is overigens Koerds , en niet Turks. …Groot verschil !

 3. Jan Frikken
  Jan Frikken zegt:

  Politie loosers , gaan de belasting centen weer terwijl de criminaliteit feest viert , lachwekkend blauw op straat tegenwoordig, van kinderen tot huisvrouwen en allochtone 😂😂😂

  • Harry
   Harry zegt:

   Als je niet weet hoe je stoere Engelse woorden schrijft, kan je ze misschien maar beter niet gebruiken. Komt een beetje loser-achtig over.

  • Klaas Bruinsma
   Klaas Bruinsma zegt:

   Henk, ik vind ook dat de politie is goed bezig zijn, zij/haar is meervoud, zoals u ongetwijfeld weet.
   Collega’s leveren uitstekend werk in Schagen en omstreken, waarvan akte.

 4. Jan
  Jan zegt:

  Gelukkig ik slaap weer een stuk beter nu de politie zo goed bezig is met boeven vangen.
  O wacht, ze gaan achter de werkende burgers aan. Lekker makkelijk boetes schrijven. Goed bezig hoor!

 5. kobus
  kobus zegt:

  ga echte criminelen aanhouden aub, het valt wel mee in schagen hoor… wat waren de boetes? lampje stik? verlopen rijbewijs? tis toch wat… snap niet dat de burgemeester dit ok vind continue die mega controles

 6. W
  W zegt:

  Onze Turkse minister heeft een gat in haar hand, sorry begroting, dus verkeersboetes omhoog, meer controles voor de hard werkenden want boeven vangen levert niet genoeg op. Maaaaar, alles voor de verkeersveiligheid hoor!

  • Henk
   Henk zegt:

   Goed dat je benoemt dat de minister Turkse is. Ik ben benieuwd waarom eigenlijk. Leg eens uit.
   Slappe leuter ben je.

     • Klaas Bruinsma
      Klaas Bruinsma zegt:

      Koerds lol
      Koerdische Nederlandse komt meer in de -gevluchtte- richting , bovendien gaat het boetegeld in de gemeentekas en niet naar de Staat, dus het hele verhaal waar mevrouw Dilan speerpunt van is in zijn optiek, of het nou Henk of W. is, gaat niet op, jammer joh.
      Vraag me bovendien af of W. een geldige naam is en aan de HUISREGELS voldoet?!

   • Harry
    Harry zegt:

    Racistjes grijpen elke mogelijkheid aan om iemands etniciteit te kunnen benoemen. Bange lafbekken.

 7. kees klaver
  kees klaver zegt:

  ga nou eens echte criminelen vangen! word een soort hobby van jullie he zo elke maand een mega controle… ik vind het ongekend dat de burgemeester dit goed vind… jullie doen net of er continue vreselijke dingen zijn in het verkeer maar het valt best wel mee hier in schagen, want zeg nou even wat voor boetes het waren die 50? parkeerkampje stuk? rijbewijs verlopen? tis toch wat. dit is hardwerkende burgers pesten

Reacties zijn gesloten.