Petanque-pionier Kees Takken gast in ‘De Bank’

REGIO – Kees Takken uit Den Helder is zondag 19 december gast in het Noordkop Centraal- televisieprogramma ‘De Bank’.

Takken (63) verhuisde enkele jaren geleden vanuit Schagen naar de marinestad. De geboren West-Fries was in zijn werkzame jaren actief bij de politie. Begonnen als jonge agent werkte Takken zich op tot senior-communicatieadviseur en politiewoordvoerder van de regio Noord-Holland Noord.

In zijn vrije tijd speelt Takken met veel plezier een partij jeu de boules. Ook tijdens camperreizen met echtgenote Gerda mag hij graag een ‘potje petanque’ spelen tegen leden van de lokale bevolking en andere toeristen. Vandaar de kwalificatie petanque-pionier. Daarnaast is Kees Takken een niet onverdienstelijk schilder.

‘De Bank’ wordt zondag 19 december elk oneven uur uitgezonden via Ziggo kanaal 40 en KPN kanaal 1422. Woensdag 22 december wordt het programma op dezelfde tijdstippen herhaald en vanaf maandag 20 december staat het programma op YouTube.

Avatar foto
Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):