Paulien Knol en Wouter Vrolijk in MDDO

SCHAGEN – In het radioprogramma Met de Deur Open op Noordkop Centraal zijn zondag 4 juni van 10.00 tot 12.00 uur Paulien Knol en Wouter Vrolijk te gast. 

Paulien en Wouter zijn verbonden aan de protestante gemeente Schagen. Paulien woont in Schagen en Wouter in Sint Maarten. 

Paulien is voorzitter van het kerkbestuur en Wouter is kerkrentmeester. Samen met het bestuur en de kerkrentmeesters zetten zij zich in voor de protestantse gemeente en het behoud van de kerkgebouwen in Schagen en Eenigenburg en de begraafplaatsen bij de kerken in Eenigenburg en Valkkoog.

Jannie Mazereeuw praat met Paulien en Wouter over hun leven, werk en de kerk op de Markt in Schagen. De muziek die tijdens het programma is te horen is de keuze van Paulien en Wouter. De techniek is in handen van Hans van den Hoeven.

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):