“Overleg met andere gemeenten voor CNO”

SCHAGEN – De gemeente Schagen had met andere gemeenten in de regio om tafel moeten gaan voor de opvang van vluchtelingen. Dat zei Angelique Ligthart van de VVD in Schagen in de podcast Laan 19. 

Volgens Ligthart staat Schagen landelijk op plek 11 als het gaat om de opvang van vluchtelingen. Daarmee heeft de gemeente de afgelopen jaren genoeg gedaan, vindt Ligthart.

De podcast ‘Laan 19’ is donderdagmiddag om 17.30, 18.30 en 22.30 uur te beluisteren op Noordkop Centraal Radio en vanaf 18.00 uur ook via noordkopcentraal.nl/podcasts/Spotify en Youtube Podcast.

 

Avatar foto
Onder 'Redactie Noordkop Centraal' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan redactie@noordkopcentraal.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0224-218218. Het bezoekadres is Piet Ottstraat 3, 1741 NW, Schagen. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
5 antwoorden
 1. Sam
  Sam zegt:

  We verdinken in overleg, en het probleem blijft groeien.

  Tijd voor een asielstop.
  Discotheek Nederland is vol !!!

  Mevrouw van kampen
  Hou u aan uw taak. Vertegenwoordig het volk niet uw eigen gedachtegoed.
  U belooft van alles maar komt niets na.
  Uw woord is niks waard.
  U bent de slechtste burgemeester van Schagen ooit. Geen ruggegraat geen intentie om ook maar een seconde uw oren te gebruiken.
  Hoe kan iemand met uw arrogantie en bestuurlijke ondeskundigheid Burgemeester worden ?
  Dat is nou het probleem in Nederland , allemaal ” bestuurders” zonder kennis van zaken. Den Haag zit er vol mee.
  Niet gek dat er in Nederland niks opgelost wordt.

  • J
   J zegt:

   Roerend met je eens Sam. Het hele bestuurswereldje draait om een klein clubje die elkaar baantjes toeschuiven en elkaar de hand boven het hoofd houden.

 2. Johan
  Johan zegt:

  Mevr. Van Kampen woont het grootse deel in ons mooie Schagen J of te wel Jac,en weekends bij haar familie elders maar uiteraard altijd oproepbaar bij calamiteiten.

  • J
   J zegt:

   Natuurlijk Johan, oftewel van Kampen adept. Ze heeft een adres in Schagen voor de vorm maar woont daar niet.

 3. J
  J zegt:

  En precies daarin is mevrouw van Kampen geen ster, overleg staat niet in haar woordenboek net als participatie door inwoners. Zij beslist alles liever zelf naar haar eigen mening en regels Anders gaat ze staan stampvoeten, regels zijn er alleen voor burgers, niet voor mevrouw van Kampen. Waarom woont ze anders na 11 jaar nog steeds niet in “haar” gemeente?

Reacties zijn gesloten.