Oude sterren schitteren in Callantsoog(video)

CALLANTSOOG – De oudere sterren van tennisvereniging ‘t Oghe in Callantsoog gingen woensdagochtend, ondanks de harde wind, gewoon weer de baan op om een balletje te slaan.

Sinds de zomer van 2023 wordt door de deelnemers, die variëren in leeftijd van 55 tot over de 80 jaar, om de twee weken op woensdagochtend getennist. Dit doen de oudere sterren onder leiding van tennisleraar Joeri van Gellekom. Volgens de 67-jarige René Joor, één van de oudere sterren, wordt het al drukker op de baan. “We begonnen met zijn vieren. Nu zijn we met zijn twaalven en ik hoop dat we nog meer mensen kunnen enthousiasmeren om met ons mee te doen.”

Yvonne de Wit (66) en Jannie Jalving (67) genieten van het tennissen. “Ik had hiervoor nog nooit getennist, maar ik vind het zo leuk”, zegt Yvonne. Jannie, die woensdag voor het eerst meedeed met de oudere sterren, vindt het heerlijk om buiten te zijn en te bewegen met leeftijdsgenoten. “Het is super gaaf om te doen.”

Voor meer informatie kunt u mailen naar renejoor@gmail.com

 

 

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord

Reacties zijn gesloten.