Opening Bloeiend Zijpe

‘T ZAND – In BolleNoord in ‘t Zand werd vrijdagmiddag het seizoen van Bloeiend Zijpe geopend door wethouder Puck de Nijs.

Er is weer een mooie tentoonstelling te zien van veel kunstwerken zoals glas, foto’s, keramiek en schilderijen. De kunstwerken zijn gemaakt door lokale kunstenaars en kunstgroepen uit de omgeving Alkmaar, Slootdorp en Den Helder.

Ze hebben allemaal betrekking op het thema ‘De bollen, de knollen, de kweker en zijn bloemen’. Er is ook een kunstwerk van Dirk Smit uit ‘t Zand te zien. Hij exposeert meer dan honderd gaasbakplanken met namen van bollenkwekers uit de omgeving.

De expositie is tot en met 5 mei dagelijks te zien van  10.30 – 16.30 uur aan de Groteweg 9 in ‘t Zand. Ga voor informatie over de evenementen naar www.bloeiendzijpe.nl .

(Foto’s: aangeleverd)

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):