Ontdek de zorg- week

SCHAGEN – Het is ‘ontdek de zorg- week’, daarom  doet zorginstelling Esdégé-Reigersdaal deze week de deuren open voor mensen die geïnteresseerd zijn in het werken in de zorg. 

Nieuwsgierigen konden onder andere een kijkje nemen op de nieuwe locatie aan de Zuiderweg 15, waar cliënten maandag ansichtkaarten aan het maken waren. 

Deze locatie wordt een nieuwe dagbestedingsplek voor mensen met een beperking. Ook mensen met niet aangeboren letsel doen hier activiteiten.  

Het liep nog geen storm met de aanmeldingen voor de ‘ontdek de zorg- week’. Zes mensen hadden zich aangemeld om bij de zorginstelling een kijkje te nemen. 

Projectleider Jiska van Haarlem hoopt dat er deze week toch nog wat meer geïnteresseerden langs wippen. “Er zijn veel vacatures momenteel. Zeker nog met alle coronaklachten zijn er mensen nodig in de zorg”, laat van Haarlem weten. Op dit moment heeft de zorginstelling zo’n 25 vacatures openstaan.

Avatar foto
Jesler Bos was in 2021 en 2022 in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen de NOS en de lokale omroepen, namens de NOS, werkzaam bij Noordkop Centraal als algemeen verslaggever.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):