Ongeval Waarland: scooter breekt in tweeën

WAARLAND – Twee jongens op een scooter zijn vrijdagavond met de schrik vrijgekomen na een ongeval op de Speketersweg in Waarland. 

Rond 21.45 uur kwam een automobiliste op de kruising met de Andries Dekkerweg in botsing met de scooter, waarop twee mensen zaten. 

Wie precies te hard reed is niet duidelijk, maar de aanrijding was met hoge snelheid. Daardoor brak de scooter in tweeën en belandde het frame in het water. 

Wonder boven wonder raakten de jongens nauwelijks tot niet gewond. De ambulancedienst kwam wel ter plaatse, maar de jongens hoefden niet naar het ziekenhuis. 

(Foto’s: Inter Visual Studio)

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Mail naar redactie@noordkopcentraal.nl.Reageer op dit artikel
1 antwoord
 1. Samantha
  Samantha zegt:

  Als je dan toch een verhaal schrijft, schrijf het dan ook goed. Hier was sprake van 2 jonge mannen op een scooter met onverminderde snelheid die bij
  De voorrangsweg gewoon doorreden en zo voor de auto terecht kwamen.
  Daarbij kwamen ze godzijdank met wat schaafwonden en stijve spieren er vanaf . Echter werden ze wel vervoert naar het ziekenhuis voor controle.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: