NTKC presenteert ideeën Ananasbos

Gepland Agenda Nieuws

SCHAGERBRUG – De Nederlandse Toeristen Kampeer Club (NTKC) zal op zaterdag 16 september haar ideeën over de toekomst van het Ananasbos in Schagerbrug presenteren aan omwonenden en belangstellenden.

De vereniging heeft in april 2022 het Ananasbos aan de Ruigeweg gekocht. Om het kamperen in het Ananasbos mogelijk te maken heeft de NTKC een verzoek tot wijziging van het huidige bestemmingsplan in voorbereiding.

Op zaterdag 16 september organiseert het NTKC een inloopbijeenkomst waarbij het eerste ontwerpplan aan de aanwezigen zal worden toegelicht, tevens wordt aangegeven welke uitgangspunten daarbij zijn aangehouden. In maart 2023 gaven bewoners van de Ruigeweg aan dat ze niet zaten te wachten op de komst van de kampeerplekken in het Ananasbos.

Belangstellenden zijn vanaf 14:00 uur tot 16:30 uur welkom, de bijeenkomst vindt plaats op Ruigeweg 101. Bezoekers moeten rekening houden met beperkte parkeermogelijkheden.

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):