Nieuwe smaak ‘Seaside delight’ een hit

CALLANTSOOG – Het ijs van IJsie Prima in Callantsoog was afgelopen weekend niet aan te slepen. En ook deze week verwacht de salon op het Dorpsplein topdrukte dankzij het zonnige weer. 

Een van de smaken die veelvuldig wordt gekozen is nieuwkomer ‘Seaside delight’. In november won ijsmaker Kees Baars jr. van IJsie Prima hier de eerste prijs mee tijdens de Gelato Festival World Masters. “Het ijsje verwijst naar het genot van de kust. Een mascarponebasis met een saus van duindoorn en daar gezilte amandelen doorheen. Dit ijsje valt erg in de smaak”, vertelt Kees.

De salon kan de drukte goed aan dankzij een trouw team van werknemers. “Bovendien sta ik met het mooie weer iets eerder op en zetten we allemaal een stapje extra”, stelt Kees.

 

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):