Nieuwe naam voor broodjeszaak P10 (video)

SCHAGEN – Begin december vorig jaar werd broodjeszaak P10 bij het station in Schagen te koop aangeboden. Peter en Tineke de Jong zagen zich gedwongen om te stoppen, omdat Peter niet lang meer te leven had. Ze vonden hun opvolger in Booy Bakker uit Callantsoog.

De koop was binnen een week rond. “Dit was al heel lang een droom van me en toen ik voor de eerste keer kwam kijken was ik meteen verliefd”, zegt Booy Bakker. Hij woont én werkt nu in Schagen, want de woning boven de zaak heeft hij erbij gekocht. “Er is veel meer reuring dan in Callantsoog, maar ik kan daar wel van genieten”, vertelt Booy terwijl hij roerend in zijn kopje koffie tevreden uitkijkt over het stationsplein.

“Ik heb het geluk dat Peter en Tineke al een behoorlijke klantenkring hadden opgebouwd die ik kon overnemen, maar ik wil het nog verder uitbouwen en misschien zelfs ooit een tweede broodjeszaak openen”, aldus de ambitieuze Booy.

Avatar foto
Jordy is als verslaggever/redacteur actief op de redactie van Noordkop Centraal. Jordy bereiken? jordy.kuys@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord
  1. Mark
    Mark zegt:

    Leuke respectvolle gozer. Hopelijk gaat het goed lopen, je kan nooit genoeg goeie eettentjes hebben. Succes Booy

Reacties zijn gesloten.