Nieuwe elektriciteitsverbinding in NHN

REGIO – Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en netbeheerder TenneT zijn van plan om in Noord-Holland Noord een nieuwe bovengrondse elektriciteitsverbinding aan te leggen. 

Het gaat om een hoogspanningsverbinding van 380.000 Volt met bijbehorende elektriciteitsstations. 

De komende weken organiseren het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en netbeheerder TenneT vier informatiebijeenkomsten. Woensdag 14 juni van 19.00 tot 21.00 in Buurthuis De Kolk in Zaandam, donderdag 15 juni in Wijkcentrum De Huesmolen in Hoorn, dinsdag 20 juni in de Ontmoetingskerk in Middenmeer en woensdag 21 juni in wijkcentrum Overdie in Alkmaar. De avonden zijn steeds van 19.00 tot 21.00 uur.

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
2 antwoorden
  1. Jac
    Jac zegt:

    Zinloos artikel, een beetje journalist zoekt uit waar deze leiding is gepland, dit weten ze allang. Hoogstwaarschijnlijk worden de bijeenkomsten daar gehouden waar de leiding niet komt. Die mensen houden ze liever dom.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: