Nieuwe aandacht voor moord op Koos Engel

TUITJENHORN – Via de Peter R. de Vries Foundation vragen de nabestaanden van Koos Engel uit Tuitjenhorn deze week aandacht voor de onopgeloste moord op Koos.

Op 21 januari 2012 werd de 43-jarige Koos Engel neergestoken voor zijn café Los Amiquitos in Tuitjenhorn.

Rond 3.15 uur liep Koos naar buiten, waarschijnlijk om een ruzie te sussen die zich voor het café afspeelde. Hij werd neergestoken en liep terug naar het café. Zijn collega’s schoten hem direct te hulp. Ondanks die hulp overleed Koos later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

De politie heeft vrij snel vier mannen aangehouden. Zij werden ook weer vrijgelaten omdat uit onderzoek niet vastgesteld kon worden dat zij betrokken waren bij de dodelijke steek. Later zijn nog eens drie mannen aangehouden, maar ook zij werden vrijgelaten vanwege onvoldoende bewijs.

Tot op de dag van vandaag is nog steeds onbekend wie Koos heeft doodgestoken.

Rosan, de zus van Koos, is ervan overtuigd dat degene die Koos heeft gestoken niet het doel had om hem om het leven te brengen. Ze gaat er ook vanuit dat er getuigen moeten zijn geweest van het incident, omdat er tijdens het gevecht veel mensen op straat waren.

Rosan hoopt dat diegene nu opstaat: “Laat het gewoon weten, want wij kunnen nu niet door, wij kunnen niets afsluiten.”

Mensen die meer weten, kunnen dit anoniem melden via www.peterrdevries.nl/case-not-closed.

Zie ook: Laatste rit Koos Engel

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):