Nieuw: Podcastserie over Tanja Groen

SCHAGEN – Noordkop Centraal gaat in een nieuwe podcastserie in gesprek met achterblijvers over de vermissing van Tanja Groen. 

In de vierdelige podcastserie ‘Tanja Groen: al 28 jaar onzekerheid’ spreekt verslaggeefster Jesler Bos onder anderen met de ouders en zus van Tanja, maar ook met vriendinnen van vroeger en haar buurmeisje. 

Aan de hand van hun herinneringen vertellen zij wie Tanja was en wat haar dreef om in Maastricht te studeren. Daarnaast hoor je wat de 28 jaar durende vermissing met de achterblijvers en de lokale gemeenschap in Schagen doet. Hoe is het om met zulke onzekerheid te leven?

Ook komt Vermist-presentator Jaap Jongbloed aan het woord en is Kelly de Vries, de dochter van Peter R. de Vries, te horen. Zij heeft het voorzitterschap van Stichting De Gouden Tip overgenomen na de moord op haar vader. 

“Toen duidelijk werd dat mijn vader niet meer bij ons zou terugkomen, wist ik dat ik de ouders van Tanja Groen wilde helpen om dit door te zetten”, vertelt ze in de podcast.

De eerste aflevering is vanaf 21 december te beluisteren via spotify en Noordkop Centraal radio.

Avatar foto
Bas Burlage was tot en met augustus 2022 actief op de redactie van Noordkop Centraal.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord
 1. PBM Kooiker
  PBM Kooiker zegt:

  Ralph Horstemeier moord, oktober 1993 Münster ..potentiële dader veroordeeld 27 jaar later 2018 .
  Gepakt Enschede. Vandaag 24.12.2021
  paulbmkooiker@gmail.com
  Paul BM Kooiker
  3828AK Hoogland
  06 53 225 119

Reacties zijn gesloten.