Nieuw dialysecentrum in Heerhugowaard

REGIO – Ouderenzorgorganisatie Magentazorg en Noordwest Ziekenhuisgroep gaan duurzaam samenwerken om extra plekken te creëren voor dialysezorg in de regio.

Noordwest zal in woonzorglocatie Zuyder Waert van Magentazorg in Heerhugowaard een dialysecentrum vestigen, waar patiënten terecht kunnen voor hoogwaardige dialysezorg. De vergunningaanvraag wordt voorbereid en het doel is om het centrum begin 2025 te openen met zes beschikbare plekken voor dialysepatiënten.

“We hebben verschillende alternatieven overwogen en diverse locaties bekeken, maar Magentazorg bleek de meest geschikte partner voor onze visie op hoogwaardige en nabije zorg. Daarnaast is het een 24-uurs zorginstelling, wat de continuïteit van de zorg waarborgt”, aldus Jurgen Sernee, lid raad van bestuur van Noordwest Ziekenhuisgroep.

 

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):