Muziekfeest op het Makado winkelplein

SCHAGEN – Het Makado winkelcentrum in Schagen organiseerde woensdagmiddag een DJ-Workshop voor kinderen en Voice-Kids talent Dolce Beringer kwam zingen op het winkelplein.

Omdat het vakantie is en het Makadocentrum momenteel niet heel uitnodigend is voor publiek was er een leuke activiteit georganiseerd.

Kinderen die later net zo goed willen worden als Armin van Buuren, Hardwell of Martin Garrix kregen tips van de DJ’s van Time2Party. Ze konden zelf achter een mengpaneel de dikste beats draaien en mixen. 

Tussen de bouwvakkers en het winkelend publiek trad ook Voice-Kids deelneemster Dolce Beringer op. De 15-jarige zangeres timmert flink aan de weg. Vorige week zong zij nog een duet met Waylon bij radio2 en volgende week komt haar debuutsingle ‘Tweede kans’ uit.

Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: