Multisportdag voor mensen die doof zijn

Gepland Sport

SCHAGEN – In de Groeneweghal  in Schagen wordt zaterdag 3 februari een multisportdag gehouden speciaal voor mensen die doof of slechthorend zijn. 

Van 11.00 – 15.00 uur kunnen deelnemers van alle leeftijden kennismaken met verschillende sporten, variërend van judo tot atletiek met als doel te ontdekken welke sport het beste bij hen past.

Deze unieke gelegenheid, georganiseerd door Ongehoord Sportief Gehandicaptensport Nederland en Team Sporttservice Noordkop  biedt niet alleen een dag vol sportieve activiteiten aan, maar ook de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling,

Na afloop wordt gekeken naar een mogelijkheid om verder te sporten bij een geschikte vereniging. Aanmelden voor de dag kan via ongehoordsportief.nl. De deelname is gratis.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):