Mooi resultaat voor KopGroep Bibliotheken

SCHAGEN – KopGroep Bibliotheken is officieel als toekomstbestendig beoordeeld en gecertificeerd. De kwaliteit van de bibliotheek is door een onafhankelijk auditteam van de Stichting Certificering Openbare Bibliotheken getoetst en positief beoordeeld. 

De certificering bewijst dat KopGroep Bibliotheken kwaliteit levert en de klant centraal stelt. Een mooie beloning voor de inzet van alle medewerkers en vrijwilligers. 

De certificering geldt voor een periode van vier jaar.

“Een mooi resultaat waar medewerkers, klanten, maar ook onze gemeenten trots op kunnen zijn”, stelt directeur Anita Ruder. Ze vervolgt: “Onze organisatie is op alle punten doorgelicht en in orde bevonden. Uiteraard zijn er ook verbeterpunten, geen enkele organisatie is perfect. Maar ook met de aanbevelingen ben ik blij. Op deze manier kunnen we onze bibliotheken naar een nóg hoger niveau brengen.”

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: