Lichaam vermiste man gevonden in kanaal

BREEZAND – De politie heeft maandag in het Noordhollands Kanaal het lichaam gevonden van een 24-jarige man uit Julianadorp, die eerder als vermist was opgegeven. 

Er ging maandagmiddag ook een burgernetmelding uit waarin iedereen werd verzocht uit te kijken naar de 24-jarige man met kort blond haar en blauwe ogen. Hij zou mogelijk alleen zijn ondergoed aan hebben. 

Omdat er kleren vermoedelijk van deze persoon langs de kade bij het pontje over het Noordhollands Kanaal werden gevonden, werd ter plaatse met duikers naar hem gezocht. 

‘s Avond werd gemeld dat het lichaam van de vermiste man in het Noordhollands Kanaal is gevonden. De politie doet onderzoek naar hoe de man in het kanaal terecht is gekomen. Vooralsnog wordt niet uitgegaan van een misdrijf. 

(Foto’s: Inter Visual Studio/Lindsay Zoetelief)

Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Mail naar redactie@noordkopcentraal.nl.Reageer op dit artikel
1 antwoord
  1. D T
    D T zegt:

    Verschrikkelijk,waarom moeten er met de kermis toch weer een slachtoffer vallen,vandaag 28 juli is het 52 jaar geleden dat mijn broer op 16jarige leeftijd verongelukte op de brommer tijdens de kermis,er zijn er daarna al zoveel slachtoffers gevallen ,waarom moet de kermis zoveel verdriet geven

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: