Mogelijk granaat aan cafédeur Den Helder

DEN HELDER – Aan de deur van café Bonaire op Willemsoord is zondag 25 februari rond 21.00 uur een tas ontdekt, met daarin een op een handgranaat lijkend voorwerp. De politie heeft de vondst maandagochtend bevestigd en is op zoek naar getuigen.

De Explosieven Opruimingsdienst heeft onderzoek gedaan en de tas met inhoud veilig afgevoerd. Op camerabeelden is te zien dat voorafgaand aan de vondst twee mensen op een scooter wegreden vanaf het horecabedrijf in de richting van de brug bij Willemsoord. De politie hoopt dat deze personen mogelijk meer informatie hebben of dat er andere getuigen zijn.

Wie informatie heeft, of camerabeelden, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Het is ook mogelijk via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) informatie te delen.

Avatar foto
De bron van bovenstaand bericht is Regio Noordkop, de publieke lokale omroep voor de gemeenten Den Helder en Hollands Kroon. Regio Noordkop is mediapartner van Noordkop Centraal.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):