Microsoft stelt ‘Meedoen fonds’ ter beschikking

HOLLANDS KROON – Microsoft stelt het ‘Iedereen kan meedoen fonds’ ter waarde van € 13.500,- beschikbaar aan inwoners van Hollands Kroon. 

Na twee coronajaren waarin het sociale leven grotendeels heeft stilgelegen vindt Microsoft het van belang dat inwoners van de gemeente Hollands Kroon weer de deur uit kunnen. Om dit voor iedereen mogelijk te maken hebben zij een geldbedrag beschikbaar gesteld. 

Het fonds maakt onderdeel uit van het Microsoft Datacenter Community Fonds. De Hollands Kroonse Uitdaging zal voor de praktische uitvoering van de behandeling van de aanvragen en eventuele toekenning van gelden uit het fonds zorg dragen.

Een lijst met voorwaarden en de mogelijkheid voor aanmelding voor het fonds kan via de website van de Hollands Kroonse Uitdaging.

Delen is leuk
Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: