Meester Roel neemt afscheid Julianaschool

SCHAGEN – Aan het einde van dit schooljaar neemt Roel de Vries afscheid van het onderwijs. De laatste 16 jaar was hij directeur van de Julianaschool in Schagen. 

Volgens zijn collega’s van de Julianaschool is De Vries “wereldberoemd in Schagen en omstreken”. Veel kinderen zijn met hem opgegroeid door zijn decennia lange loopbaan in het onderwijs op verschillende scholen in Schagen. Zij zullen daarom herinneringen hebben aan De Vries en zijn trouwe viervoeter Joe, die hij vaak mee naar school nam. 

Nu het einde van het schooljaar dichterbij komt willen zijn collega’s hem nog een mooi afscheid geven voordat hij van zijn pensioen gaat genieten.

Op maandag 11 juli is er voor oud leerlingen en iedereen die dat graag wil, gelegenheid om hem gedag te zeggen, van 13.00 tot 15.00 uur, op het schoolplein van de Julianaschool.

Delen is leuk
Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: