Meepraten over doorfietsroute

SCHAGEN – Inwoners van de gemeenten Schagen en Hollands Kroon worden uitgenodigd om mee te praten over de plannen voor een doorfietsroute tussen Texel en Alkmaar. 

De komende weken worden meerdere informatiebijeenkomsten gehouden over de doorfietsroute. Deze doorfietsroutes zijn aantrekkelijke en veilige fietsroutes die op elkaar aansluiten. Dit verhoogt de veiligheid voor zowel alle gebruikers van het fietspad als voor de aanwonenden.

In het Wapen van Holland in Anna Paulowna wordt woensdag 13 maart vanaf 19.00 uur de eerste bijeenkomst gehouden. De tweede avond in Hollands Kroon is op donderdag 28 maart vanaf 19.00 uur bij Camping De Rietkraag in Zijdewind. Aanmelden kan via denkmee.hollandskroon.nl.

In Schagen is de eerste bijeenkomst op donderdag 14 maart vanaf 19.00 uur in het gemeentehuis aan Laan 19. De tweede bijeenkomst is donderdag 21 maart vanaf 19.00 uur in het Dorpshuis in Warmenhuizen. Aanmelden is verplicht en kan via verkeer@schagen.nl.

Het doel van de tweede bijeenkomst is inwoners en lokale fietsers te informeren over het concept schetsontwerp van de doorfietsroute.

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):