Maureen van Haaren in ‘Met de deur Open’

In het programma ‘Met de deur Open’ op radio en televisie is zondag 7 juli van 10.00 tot 12.00 uur Maureen van Haaren te gast.

Maureen zingt, presenteert en heeft sinds 2007 haar eigen promotie- en communicatie bureau. Of het nu gaat om het organiseren van een feestelijke opening, het bewaken van de huisstijl of het opstellen van een gedegen en origineel promotieplan: met haar bureau ‘By Maureen’ weet zij elk winkelcentrum op de kaart te zetten.

Toen zij 17 jaar geleden met haar bedrijf begon, was haar eerste opdracht het Makado Centrum in Schagen waarbij zij nog altijd betrokken is. Zij werd op slag verliefd op Schagen.

Haar tweede thuis is Kusadasi in Turkije waarvandaan zij ook regelmatig werkt.

Presentator Kitty Mertz praat met Maureen van Haaren over haar leven, werk en andere bezigheden. De muziek die tijdens het programma is te beluisteren is de keuze van Maureen van Haaren en de techniek is in handen van Eric Bijman.

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):