Maud Poland in podcast ‘Voor de Klas’

SCHAGEN – Maud Poland uit Burgerbrug is de eerste gast in de podcast ‘Voor de Klas’ op Noordkop Centraal. Vrijdag 8 september is de podcast te beluisteren in het actualiteitenprogramma De Nieuwscarrousel op de radio tussen 17.00 en 18.00 uur. 

Maud is al ruim 40 jaar leerkracht aan Kindcentrum Sint Jan in Waarland. In de podcast vertelt Maud onder andere over de veranderingen in het onderwijs. Maar ook over indrukwekkende momenten in haar loopbaan.

In de podcast ‘Voor de Klas’ gaat Sanne de Weger elke week in gesprek met iemand uit het onderwijs. De podcast is ook te beluisteren via de website van Noordkop Centraal. Heeft u tips voor gasten? Mail dan naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nl.

 

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):