Maike Meijer vertelt over ‘Wen er maar aan’

SCHAGEN – Actrice Maike Meijer schreef een hilarisch boek en bestseller ‘Wen er maar aan’ en komt hier op vrijdagavond 13 mei een lezing over houden in het CultuurCafe van boekhandel Plukker in Schagen.  

Meijer is als actrice en scenarioschrijver bekend van de absurdistische en bekroonde comedyserie Toren C en speelt al jaren in een supermarkt reclame.  ‘Wen er maar aan’ is haar debuut als schrijver en illustrator.

In haar niets verhullende dagboek registreert de werkloze actrice M. het kleine en grote verval in haar leven. Haar puberzoon dreigt het nest te verlaten en seks met echtgenoot is tegenwoordig iets wat af en toe moet gebeuren.

De lezing van Meijer is op vrijdag 13 mei om 19.30 uur. Kaartjes zijn voor € 10,-, inclusief consumptie, te verkrijgen in de boekhandel of via info@boekhandelplukker.nl.

(Foto: aangeleverd)

Delen is leuk
Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: