Lucia van den Brink in Met de deur Open

SCHAGEN – In het programma ‘Met de deur Open’ is zondag 7 augustus van 10.00 – 12.00 uur schrijfster Lucia van den Brink uit Petten te gast.

Eind juni verscheen haar tweede roman ‘De geur van een moeder’. Zij debuteerde in 2020 met ‘Niemand zoals hij’ en behaalde daarmee de shortlist van de Hebban Debuutprijs.

Eerder publiceerde zij korte verhalen in literaire tijdschriften. Zij studeerde Japanologie en behaalde een master journalistiek. Ook is zij een oud karatekampioen.

Presentator Kitty Mertz praat met Lucia van den Brink over haar leven, werk en andere bezigheden. De muziek die tijdens het programma is te horen, is de keuze van Lucia van den Brink en de techniek is in handen van Eric Bijman.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: