Lonneke Kossen in ‘Met de deur Open’

SCHAGEN – In het programma ‘Met de deur Open’ is zondag 19 december van 10.00 – 12.00 uur Lonneke Kossen uit Tuitjenhorn te gast.

Lonneke is assistent-makelaar in Bergen. Al jong kreeg zij een pony genaamd Blacky die zij na 32 jaar moest laten inslapen. Lang is hij de rode draad in haar leven geweest. Hij was er altijd en was ook nog haar beste vriendje. 

Haar eerste boek ‘Nachtmerrie in de polder ‘ heeft zij aan Blacky opgedragen. Zij ging met vriendin Nelleke op schrijfvakantie in Portugal. Inmiddels is er een bundel van Nelleke en haar uitgekomen ‘Stervenskoud’.

Daarnaast heeft zij meegewerkt aan de bundel ‘De Wadden in vogelvlucht’. Daarvoor heeft zij een week met een andere schrijver doorgebracht op Texel. Beiden hebben een verhaal geschreven dat zich daar afspeelt.

Presentator Kitty Mertz praat met Lonneke Kossen over haar leven, werk en het schrijven. De muziek die in het programma is te beluisteren is de keuze van Lonneke en de techniek is in handen van Hans van den Hoeven.

Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open.Reageer op dit artikel
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef hier jouw reactie: