Lintjesregen Niedorp

In Niedorp werden woensdagmorgen 4 inwoners door burgemeester Weerwind met een Hummer thuis opgehaald. De verraste inwoners kregen op het gemeentehuis van Niedorp een Koninklijke onderscheiding.

Anna Maria Groen uit ’t Veld kreeg een lintje voor haar jarenlange inzet voor Ritmisch Koor Interamvo. Verder is ze actief voor de Martinuskerk in ’t Veld en sinds 2007 lid van de liturgische werkgroep van Niedorp, ’t Veld en Waarland.

De heer Dekker uit ’t Veld kreeg een onderscheiding omdat hij al 25 jaar bestuurslid is van de Stichting Katholiek Onderwijs Niedorp, waarvan 18 jaar voorzitter.

Roel Dijkstra uit Kolhorn is al sinds 1965 actief voor voetbalvereniging Kaagvogels. Ook is hij vrijwilliger van de Turfschuur en Tafeltje Dekje en geeft hij rondleidingen door Kolhorn. In het verleden zette hij zich in voor de kinderzang en Kolhorn Vooruit.

Ook Guda Knijn uit Kolhorn kreeg een onderscheiding. Ze is sinds 1976 bestuurslid van Kolhorn Vooruit, waarvoor ze onder andere actief is rond de ijsbaan, tijdens Koninginnedag en tijdens de kermis.

Daarnaast is ze vrijwilliger bij de Sint Nicolaasstichting en speelt ze sinds 1994 de paashaas op de basisschool. Verder is Guda actief voor Kaagvogels en de Nachtmarkt.

Meer foto’s over de tocht met de Hummer staan bij De Foto’s op www.schagenfm.nl  

Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: