Lia Schrier gast in ‘Met de deur Open’

In het programma ‘Met de deur Open’ op Noordkop Centraal radio en televisie is zondag 20 augustus van 10.00 – 12.00 uur Lia Schrier, eigenaar van Liaison Rouw- en Uitvaartbegeleiding in Schagen te gast.

Lia is een uitvaartondernemer die zich in het bijzonder thuis voelt bij kinderen. Soms zeg ik dat mijn eigen krassen mijn inspiratie zijn om te genieten van het omgaan met kinderen. Ik sta naast ze en niet boven ze, zegt Lia.

Ik zette de stap naar Liaison uitvaart- en rouwbegeleiding om geheel vanuit mijn eigen energie met mijn focus op en toewijding voor families te kunnen werken. Daarnaast is zij vrijwilliger bij Hospice Tweede Thuis in Westerland en heeft zij zich jaren ingezet voor het ‘Bos der omarming’, een herdenkingsbos voor overleden kinderen.

Presentator Kitty Mertz praat met Lia Schrier over haar leven, werk en andere bezigheden. De muziek die tijdens het programma is te beluisteren, is de keuze van Lia Schrier en de techniek is in handen van Eric Bijman.

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):