Leuke muzikale reis met Orkest De Toekomst

BARSINGERHORN – In Café De Fortuin in Barsingerhorn gingen de bezoekers zondagmiddag samen met Orkest De Toekomst onder leiding van dirigent Steffen Snip en de familie Kaptijn op een muzikale all-inn reis.

De eerste stop van het orkest was in Frankrijk. Daar genoten de bezoekers van stokbrood, Franse kaasjes en wijn terwijl het orkest Les Champs Elysee, Non,non, rien n’a changé en Les Feuilles Mortes speelde.

Daarna ging de reis naar de de Duitse wijnstreek. Niet alleen Duitse wijnen werden gedronken maar er waren ook braadworst, zuurkool en aardappelsalade en De Toekomst speelde nummers als 99 Luftballons en een klein gezelschap Bei mir bist du schön.

Na de pauze zette de reis zich voort naar Italië. Dat ging vergezeld van Italiaanse wijnen, pastasalade en Italiaanse gehaktballetjes. Het orkest speelde het slavenkoor uit Nabucco, Storie di Tutti Giorni en Funiculi-Funicola.

Afgesloten werd met Hongaarse Balkanmuziek. De klarinetten speelden Hongaarse dansen en gezamenlijk werd A Klezmer Karnival gespeeld. Daarbij werd goulashsoep met stokbrood geserveerd.

Niet alleen de bezoekers vonden het een bijzonder leuke middag, maar ook het orkest. Max, Puck en Dennis Kaptijn hadden het geweldig verzorgd.

(Foto’s: Hans Mulder)

Avatar foto
Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):