Leuke ‘Margreet heeft de groep verlaten’

SCHAGEN – Toneelgroep D@gh@p speelde zaterdagavond in een uitverkocht Theater Scagon De Luxe in Schagen een bijzonder leuke première van ‘Margreet heeft de groep verlaten’ een parodie op de hedendaagse app cultuur onder regie van Christien ten Veen.

In de geest van Ruud Bernard’s levensmotto ‘Schep vreugde in het leven’ besloten Jan Slijkerman en Greetje Danner toch samen door te gaan, maar met een ander stuk dan waar zij samen met Ruud voor hadden gekozen.

Samen spelen zij verschillende rollen in het hilarische, maar zo herkenbare stuk ‘Margreet heeft de groep verlaten. Een straatje waarin 30 buren samen een app groep hebben.

Vlak voor het buurtfeest verlaat Margreet van nummer 18 de groep. Maar waarom en kan dat zomaar! Het suffe straatje verandert door de consternatie in een stuurloos kippenhok, waarin van een vlieg ineens een olifant wordt gemaakt met de meest bizarre veronderstellingen.

(Foto’s: Kitty Mertz)

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):