Leuke Fair de Marlequi in Warmenhuizen

WARMENHUIZEN –  Bij Tuinderij de Marlequi  aan de Trambaan 5a  in Warmenhuizen werd zaterdag  een uitgebreide Fair de Marlequi georganiseerd , die ook zondag nog 11.00 – 17.00 uur is te bezoeken.

Het thema van de fair is Spinnen en op het terrein staat een aantal enorme spinnen. Naast de vele pompoenen in soorten en maten staan er 83 kramen, waarvan 20 buiten met veel zelf gemaakte spullen.

Ook voor de kinderen is er van alles te doen zoals pompoenen uithollen en er is een heuse escaperoom waarin zaden moeten worden gezocht. Zaterdag was er live muziek van Harmonie DSV en het jazzy Trio Friends. Zondag wordt de muzikale omlijsting verzorgd door Frederik en Frederik en De Slagwerkgroep.

(Foto’s: Kitty Mertz)

 

 

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: