Leuke cabaretmiddag in Scagon De Luxe

SCHAGEN – Het was 2e Pinksterdag echt een middag om het theater in te gaan want in Theater & Filmhuis Scagon De Luxe in Schagen kwamen twee  jonge cabaret talenten, Britt van Toorn en Thom Gerrits .

Britt van Toorn met de kleinkunstvoorstelling ‘Ik hoop dat de titel je aanspreekt’ en Thom Gerrits die op het laatste moment Dagmar Rijff verving die eigenlijk zou komen.

Britt kondigde Thom aan, die in maart de eerste prijs won op het Nijmeegs Cabaret Festival, en hij deed dat programma, waarin hij ook heel leuk het publiek betrok en onder andere over de band met hond Luca vertelde.

Na de pauze kondigde Thom Brit van Toorn aan. Zij kennen elkaar van hun deelname aan het Amsterdams Kleinkunst Festval.  Ook Britt nam in haar leuke, turbulente voorstelling het publiek mee. Zij onthield de namen van sommige mensen en kwam steeds bij ze terug.

Het publiek was het unaniem met elkaar eens dat het een bijzonder leuke middag was. Thom staat met zijn nieuwe programma ‘Dit zijn de echte’ op zaterdag 23 november in Theater & Filmhuis Scagon De Luxe.

(Foto’s: Kitty Mertz)

 

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):